Pàgines

dimarts, 11 d’octubre de 2016

MENTRE LA REGIDORA D'AVUI DEMOCRÀCIA VA PARTICIPAR DELS GOVERNS MUNICIPALS L'IBI VA PUJAR UN 85%

Entre els anys 2007 i 2014, anys de crisi econòmica profunda, l'IBI va augmentar un 85% a Torredembarra.  
A continuació podeu veure una gràfica del que paga una casa qualsevol a Torredembarra en concepte d'IBI. Les dades són reals. Corresponen a una vivenda habitual situada dins del nucli. A la columna vertical hi podeu veure la quantitat en euros. A la barra horitzontal hi podeu veure els anys.Podeu comprovar que l'actual equip de govern, on ja no participa la regidora d'Avui Democràcia, va reduir el 2015 un 1% l'IBI. Aquesta reducció ha tingut efectes enguany. De cara a l'any vinent es baixarà un 3% l'IBI cosa que representa un gran esforç per a un Ajuntament que està tirant endavant amb un Pla de Sanejament que fa front al deute heretat.

La senyora Rosa M. Guasch va entrar de regidora el 2007 amb CiU i va formar part dels equips de governs municipals que va liderar el senyor Daniel Masagué des de l'estiu de 2008 i fins el mes de juny de 2014. Arran del buit de poder local provocat per la intervenció de la Guardia Civil (juny de 2014) un govern de transició va conduir la casa de la vila fins a les eleccions dels maig de 2015. Des de llavors, el pacte d'esquerres governa Torredembarra amb el senyor Eduard Rovira (ERC) d'alcalde.

Campanya per la reducció de l'IBI

La regidora d'Avui Democràcia, que abans havia estat de CiU, la senyora Rosa M. Guasch, ha fet una campanya de recollida de signatures per demanar la rebaixa de l'IBI sense explicar als veïns que signen que ella va votar a favor durant anys de l'augment d'aquest impost.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada